23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Apple Wonderlust event: Πως θα παρακολουθήσετε ζωντανά την αποκάλυψη των iPhone 15

    Λίγες ακόμη ώρες απομένουν μέχρι να παρακολουθήσουμε το επερχόμενο event της Apple που φέτος φέρει τον τίτλο «Wonderlust». Η παρουσίαση της νέας σειράς iPhone θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 20:00 ώρα Ελλάδος, και, όσοι ενδιαφέρεστε, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση των νέων συσκευών στο Apple.com, στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube και στην εφαρμογή Apple TV.

    Αν οι φήμες βγουν αληθινές, απόψε θα δούμε τα 4 νέα μοντέλα που απαρτίζουν τη σειρά iPhone 15. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι αναμένεται η μετάβαση της Apple στην εποχή του iPhone USB-C, καθ’ υπόδειξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και μερικές αλλαγές που αφορούν στην κάμερα, το Dynamic Island και στο design, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι η νέα σειρά θα έρθει με ένα ταχύτερο chip επόμενης γενιάς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει να δούμε τελικά και την τιμή των νέων smartphones, αφού οι φήμες του τελευταίου διαστήματος αναφέρουν ότι θα είναι «τσουχτερή».

    Εκτός από τα iPhone 15, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα Apple Watch Series 9, AirPods με θήκες φόρτισης που χρησιμοποιούν USB-C αντί για Lightning και να γνωστοποιήσει την ημερομηνία που θα γίνει διαθέσιμο το iOS 17.

    Διαβάστε επίσης:

    https://www.digitallife.gr/iphone-15-ola-ta-nea-proionta-pou-anamenetai-na-parousiasei-i-apple-sto-avriano-event-30391

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles