23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Bitdefender: αναδείχθηκε Leader στην κατηγορία Endpoint Security από την Forrester Wave

    Νέα σημαντική διάκριση απέσπασε η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, Bitdefender, η οποία διακρίθηκε ως Leader στην αξιολόγηση The Forrester Wave™: Endpoint Security, Q4 2023, σημειώνοντας μάλιστα τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες σε δέκα κριτήρια ασφαλείας μεταξύ των οποίων ήταν τα Malware Prevention, Exploit Prevention, Attack Remediation, Innovation, Adoption, Pricing Flexibility & Transparency κ.α.

    Πιο συγκεκριμένα, όπως σημειώνει στην έκθεση της η κορυφαία ανεξάρτητη ερευνητική εταιρεία Forrester Wave, η οποία αξιολόγησε 13 συνολικά κατασκευαστές Endpoint, «Η Bitdefender έχει σχεδόν αδυσώπητη εστίαση στη διακοπή των απειλών προτού μπορέσουν να επηρεάσουν το τερματικό, και σε περίπτωση που μια επίθεση περάσει, το βάθος των εργαλείων αποκατάστασης, την καθιστά μια εξαιρετική λύση για κάθε μέγεθος εταιριών από SMB έως μεγάλους οργανισμούς».

    Η Forrester αξιολόγησε το Bitdefender GravityZone Platform, μια ενοποιημένη πλατφόρμα ανάλυσης κινδύνου και ασφάλειας, που προσφέρει προηγμένη προστασία στα τερματικά συμπεριλαμβάνοντας EDR και XDR τεχνολογίες για cloud, φυσικές και virtual υποδομές, καθώς και multi-cloud περιβάλλοντα. Η πλατφόρμα παρέχει βαθύ πλαίσιο ασφάλειας και ορατότητας στις ανιχνεύσεις και προσφέρει μια άμεση διαδρομή για Managed Services. 

    Τα highlights από το report της Bitdefender περιλαμβάνουν:

    – Την υψηλότερη βαθμολογία Malware Protection: Το Bitdefender GravityZone κέρδισε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στα κριτήρια Malware Prevention και Exploit Prevention. Χρησιμοποιώντας μια στρατηγική ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων που περιλαμβάνει κορυφαία antimalware, προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη (AI), machine learning (ML) αυτοματισμό και συσχέτιση τελικών σημείων για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την απόκριση σε τεχνικές κακόβουλου λογισμικού και επιθέσεων, προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια.

    – Την υψηλότερη βαθμολογία Attack Vulnerability και Patching Remediation: Το Bitdefender πέτυχε τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες στα κριτήρια Επίθεσης μέσω Ευπαθειών και Επιδιόρθωσης. Το Bitdefender GravityZone υπερτερεί στην αποκατάσταση απειλών που έχουν εντοπιστεί, επιθέσεων σε εξέλιξη και κρίσιμων διαδικασιών κυβερνοασφάλειας που θωρακίζουν το περιβάλλον ενός οργανισμού, όπως η αυτοματοποίηση της ενημέρωσης και εφαρμογής Patching.

    – Την υψηλότερη βαθμολογία στον εντοπισμό απειλών μέσω δικτύου: Το Bitdefender GravityZone πέτυχε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στο κριτήριο Ανίχνευσης απειλών δικτύου. Προστατεύει τα δεδομένα μεταξύ τελικών σημείων, cloud workloads, συσκευών δικτύου και IoT χρησιμοποιώντας το Network Attack Defense (NAD). Με αυτόν τον τρόπο επιθεωρεί τα πακέτα σε βάθος, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα και δημιουργεί μια προστατευτική περίμετρο γύρω από όλα τα τελικά σημεία, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

    – Την υψηλότερη βαθμολογία στην καινοτομία: Το Bitdefender κέρδισε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στο κριτήριο της Καινοτομίας, καθώς είναι διάσημος πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς της κυβερνοασφάλειας και κατέχει πάνω από 480 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για βασικές τεχνολογίες, όπως τεχνητή νοημοσύνη (AI), προηγμένους αλγόριθμους machine learning (ML) και τεχνικές ανίχνευσης βασισμένες σε ανωμαλίες λειτουργίας, για τον εντοπισμό και τον αποκλεισμό γνωστών αλλά και άγνωστων απειλών.

    – Την υψηλότερη βαθμολογία στην απόκτηση, την διαφάνεια και την ευελιξία τιμολόγησης: Το Bitdefender GravityZone πέτυχε τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες στα κριτήρια απόκτησης, ευελιξίας τιμολόγησης και διαφάνειας, καθώς είναι απίστευτα εύκολο στην εφαρμογή, επιτρέπει στους οργανισμούς να προσθέτουν γρήγορα νέες δυνατότητες (συμπεριλαμβανομένων των EDR και XDR) και να χτίζουν την ασφάλεια στο περιβάλλον τους. Η τιμολόγηση είναι απλή και κατανοητή, και βασίζεται στις άμεσες ανάγκες ενός οργανισμού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles