20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    CES 2018: Δείτε τα ρομπότ στριπτιζέζ που βρέθηκαν σε club του Las Vegas

    Αυτές τις ημέρες, το Las Vegas κινείται στους ρυθμούς της CES 2018 και όλοι οι χώροι στην πόλη έχουν κάτι από …τεχνολογία. Ακόμη και τα νυχτερινά clubs φαίνεται να εμπνέονται από τη μεγάλη έκθεση, με τους ιδιοκτήτες, για παράδειγμα, του Sapphire Las Vegas, να έχουν την ιδέα να φέρουν από το Λονδίνο ρομπότ που κάνουν στριπτίζ.

    stripper-robots-ces-2018

    Η ιδέα γύρω από το happening ήταν το μαγαζί να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες πελάτες, αλλά και γενικά κόσμο που μπορεί να μην αισθανόταν άνετα σε ένα κανονικό στριπτιτζάδικο, σύμφωνα με τους υπευθύνους του. Τελικά, βέβαια, και τα 80 άτομα που επισκέφθηκαν το χώρο ήταν άνδρες, ενώ οι περισσότεροι βρισκόταν στην πόλη με αφορμή τη CES 2018.

    Πριν ξεκινήσει το διαφορετικό αυτό πάρτι, κορίτσια με ρούχα από λαστέξ, που παρέπεμπαν σε ρομπότ, περιφέρονταν στα τραπέζια προσφέροντας ποτά για να “ζεσταθεί” το κοινό. Τα μεγάφωνα άρχισαν να “πλημμυρίζουν” την αίθουσα με το μουσικό θέμα του “Star Wars” και κατόπιν έγιναν τα αποκαλυπτήρια των δύο ρομπότ-στριπτιζέζ. Οι μηχανές άρχισαν να χαϊδεύουν με το “σώμα” τους τους μεταλλικούς στύλους, οι πελάτες άρχισαν να ραίνουν με δολάρια τα, με ψηλοτάκουνα παπούτσια, μηχανικά πόδια τους. Για μία ολόκληρη ώρα, τα ρομπότ κουνιόντουσαν, το κοινό ήταν αμήχανο, στο τέλος ανέλαβαν δράση κανονικές στριπτιζέζ. Οι πελάτες ήταν απογοητευμένοι. Κυρίως από την κίνηση των μηχανικών στριπτιζέζ.

    “Νομίζω ότι τα ρομπότ κινούνται αδέξια, κανείς δεν κινείται έτσι στην πραγματικότητα” ανέφερε ένας πελάτης που βρέθηκε στο Las Vegas για το Consumer Electronic Show. “Πρέπει να πάρουν μαθήματα χορού στον μεταλλικό στύλο” πρόσεθεσε με νόημα.

    Τα συμπεράσματά σας για το πόσο “sexy” ήταν τα ρομπότ στριπτιζέζ μπορείτε να τα βγάλετε και μόνοι σας, κάνοντας click στο video που ακολουθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles