18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Elon Musk: Πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό Time

    O Elon Musk αναδείχθηκε ως το «Πρόσωπο της χρονιάς» για το 2021, σύμφωνα με το περιοδικό Time.
    O Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, ως γνωστόν, αποτελεί το CEO της διαστημικής εταιρείας SpaceX και της Tesla.

    Το περιοδικό Time δίνει τον τίτλο σε ένα πρόσωπο που θεωρείται ότι είχε τη μεγαλύτερη επίδραση κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Πρόκειται, λοιπόν, για κάποιον «που επηρέασε πιο πολύ από άλλους τις ειδήσεις και τις ζωές, ενσαρκώνοντας ό,τι ήταν σημαντικό το 2021».
    Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Time Edward Felsenthal περιέγραψε το Musk σαν «ένα άτομο με τρομερή επιρροή στη ζωή του πλανήτη και πιθανότατα στη ζωή εκτός πλανήτη επίσης».

    Τον Απρίλιο, η SpaceX κέρδισε έναν συμβόλαιο με τη NASA αξίας 2,9 δις. δολαρίων, αφήνοντας εκτός την Blue Origin του Jeff Bezos. Το Σεπτέμβριο η εταιρεία έστειλε στο διάστημα για πρώτη φορά απλούς πολίτες, ανοίγοντας μια νέα σελίδα.

    Διαβάστε επίσης:

    “Θύμα” χάκερ ο Ινδός πρωθυπουργός – Tweet ανέφερε ότι η χώρα υιοθετεί το Bitcoin

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles