23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Έπος! Κλώνος του The Last of Us εμφανίστηκε στο eShop της Nintendo – Δείτε το trailer

    Ένας ατυχής κλώνος του The Last of Us της Naughty Dog εμφανίστηκε πρόσφατα στο eShop της Nintendo. Πρόκειται για ένα προϊόν της VG Games, που φέρει τον τίτλο The Last Hope – Dead Zone Survival και είναι διαθέσιμο στο κατάστημα της Nintendo στο Ηνωμένο Βασίλειο έναντι του ποσού των £ 8.99.

    Ο κλώνος The Last of Us αναθέτει στους παίκτες να σώσουν ένα αθώο κορίτσι από τα περιπλανώμενα ζόμπι. Οι προγραμματιστές, βέβαια, ήθελαν να παίξουν εκ του ασφαλούς, με αποτέλεσμα να μην ονομάσουν τους χαρακτήρες με τα ονόματα Joel και Ellie, επειδή αυτό θα καθιστούσε πραγματικά προφανές από πού δανείστηκαν την ιδέα του The Last Hope. Παράλληλα, η περιγραφή του The Last Hope υπόσχεται επίσης “καθηλωτικά” γραφικά και “συναρπαστικούς” μηχανισμούς παιχνιδιού. Ας δούμε πώς μοιάζει αυτό…

    https://youtu.be/Ah1JVbwQ-Zo

    Πρωταγωνιστές στο video game είναι οι Brian και Eva. Την ανάπτυξή του υπογράφει η VG Games, ένα στούντιο με έδρα στη Μολδαβία που έχει φτιάξει ακόμη τα Need for Drive και Max Reckoning, καθώς και το Wolf Simulator του PS4.

    Διαβάστε επίσης:

    ΦΗΜΗ: Έρχεται μέσα στο 2023 το PS5 Slim

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles