23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται Capcom Showcase την επόμενη εβδομάδα

    Ένα νέο Showcase για το 2023 ανακοίνωσε η Capcom, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια περίπου 36 λεπτά. Πρόκειται για το δεύτερο ετήσιο Capcom Showcase, αφού το show έκανε πέρσι το ντεμπούτο του, παρουσιάζοντας τα Monster Hunter Rise: Sunbreak, Capcom Fighting Collection, Capcom Arcade 2nd Stadium κ.α.

    Η εταιρεία αναφέρει τα εξής: «Ανυπομονούμε να μοιραστούμε νέες πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες και τους μελλοντικούς τίτλους της Capcom με τους  μας σε όλο τον κόσμο!».

    Μερικοί από τους πρόσφατους τίτλους της Capcom είναι το Street Fighter 6, το οποίο έλαβε ευρεία αναγνώριση από τους κριτικούς. Το remake του Resident Evil 4 κυκλοφόρησε στις 24 Μαρτίου 2023 και λίγο μετά έλαβε δωρεάν DLC update, που ξεκλειδώνει τη λειτουργία παιχνιδιού The Mercenaries. Μπορεί να δούμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το φημολογούμενο DLC Separate Ways στο πλαίσιο του Showcase.

    Όσον αφορά τώρα το τι θα δούμε στο Capcom Showcase του 2023, το Monster Hunter Rise: Sunbreak είναι πιθανό να κάνει ξανά την εμφάνισή του. Το Ghost Trick είναι επίσης πιθανό να έχει τη δική του θέση με μια παρουσίαση.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει στο Steam τo Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles