18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Έτοιμος για το Mortal Combat ο Elon Musk! Ξεκίνησε προπονήσεις ζίου ζίτσου

    Ο Elon Musk και ο Mark Zuckerberg αποκάλυψαν πρόσφατα τις προθέσεις τους. Οι δύο leaders της τεχνολογίας αποφάσισαν να προκαλέσουν, γι’ ακόμα μια φορά, ο ένας τον άλλον, δίνοντας ραντεβού για ένα cage match σώμα με σώμα. Μπορεί τις τελευταίες μέρες να μην είχαμε κανένα σημάδι ότι ο αγώνας όντως θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, οι πρόσφατες δραστηριότητες του Musk έδωσαν ξανά «τροφή» για ποικίλα δημοσιεύματα.

    Πιο αναλυτικά, ως γνωστόν ο Mark Zuckerberg, αν και μικροκαμωμένος, είναι MMA fighter και έχει αποσπάσει αρκετές διακρίσεις. Ο Elon Musk, προκειμένου να τα βάλει μαζί του, έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις σε κάποια πολεμική τέχνη, πράγμα που έκανε. Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν μερικές φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο AI ερευνητής και κάτοχος μαύρης ζώνης ζίου ζίτσου Lex Fridman. Πρόκειται για εικόνες από μια «αυθόρμητη» προπόνηση των δύο ανδρών, που συνοδεύτηκαν από το εξής σχόλιο:

    Έκανα μια αυθόρμητη προπόνηση με τον Elon Musk για λίγες ώρες χθες. Είμαι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από τη δύναμη και την ικανότητά του, τόσο στα πόδια όσο και στο έδαφος. Ήταν επικό. Είναι πραγματικά συναρπαστικό να βλέπεις τον Elon και τον Mark να κάνουν πολεμικές τέχνες, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος εξυπηρετείται πολύ καλύτερα αν προπονούνται στις πολεμικές τέχνες, χωρίς να αγωνίζονται στο κλουβί. Τούτου λεχθέντος όμως, όπως λέει και ο Elon, το πιο διασκεδαστικό αποτέλεσμα είναι το πιο πιθανό… Θα είμαι εκεί γι’ αυτούς, ό,τι κι αν γίνει.

    Σημειώνεται ότι όλα ξεκίνησαν από ένα tweet του Elon Musk, που ουσιαστικά ειρωνευόταν τον Zuckerberg, μετά την κατάκτηση του πρόσφατου μεταλλίου του σε τουρνουά ζίου ζίτσου στη Βραζιλία. Το σχόλιο ανέφερε το εξής:

    «Είμαι έτοιμος για ένα cage match, αν είναι και αυτός. Lol!

    Ο Mark από την πλευρά του δεν άφησε το σχόλιο να πέσει… κάτω.

    Πετώντας το… γάντι στον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, απάντησε με ένα story στο Instagram, χρησιμοποιώντας τις βαριές κουβέντες:

    «Στείλε μου τοποθεσία»!

    Διαβάστε επίσης:

    John B. Goodenough: Έφυγε από τη ζωή ο “πατέρας” της μπαταρίας ιόντων λιθίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles