18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Για το ρόλο του James Bond ενδιαφέρεται ο Dwayne “The Rock” Johnson

    Ο Daniel Craig με την ταινία «No Time to Die» ολοκλήρωσε την καριέρα του ως πράκτορας 007. Πλέον, αρκετά ονόματα “πέφτουν” στο τραπέζι, καθώς ο ρόλος του James Bond αποτελεί όνειρο για τους περισσότερους άνδρες ηθοποιούς. Η παραγωγή αυτή την περίοδο αναζητά τον ιδανικό που θα ενσαρκώσει με επιτυχία το χαρακτήρα. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ανάμεσά τους και ο Dwayne Johnson.

    Ο “The Rock” πρόσφατα αποκάλυψε ότι ο παππούς του Peter Maivia είχε παίξει σε ταινία James Bond το 1967. Ενσάρκωσε έναν κακό στο You Only Live Twice με τον Sean Connery. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο Dwayne Johnson ανέφερε: «Θα ήθελα να ακολουθήσω τα βήματά του και να είμαι ο επόμενος Bond. Δε θέλω να είμαι ο κακός, αλλά ο Bond».

    Προς το παρόν ο ρόλος του πράκτορα 007 είναι διαθέσιμος. Η παραγωγός Barbara Broccoli δήλωσε ότι πρέπει ο James Bond να υποδύεται πάντα από άντρα ηθοποιό, οπότε είναι κάπως δύσκολο να δούμε τα σενάρια για μια γυναικεία μεταφορά να υλοποιούνται. Η ίδια επίσης αποκάλυψε ότι το casting για την επόμενη ταινία θα ξεκινήσει το 2022.

    Διαβάστε επίσης: Φαβορί ο Τομ Χόπερ για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles