23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Mate 20X: «Παίζει» δυνατά στο mobile gaming

    Η Huawei στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας σειράς Mate 20, ανακοίνωσε και την gaming εκδοχή του (Mate20 X), το οποίο φιλοδοξεί να κάνει τους gamers να χάσουν (τον ήδη… «χαμένο») ύπνο τους!

    Huawei-Mate20X-4

    Παρακολουθώντας την παρουσίαση του Mate20 Χ που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, αυτό που αμέσως μας κίνησε το ενδιαφέρον ήταν οι πραγματικά τεράστιες διαστάσεις του, καθώς σκοπός της Huawei είναι (και δεν το έκρυψε) να κοιτάξει στα μάτια το portable mode του Nintendo Switch!

    Huawei-Mate20X-2

    Τα tech specs του πραγματικά ζαλίζουν, καθώς το μικρό portable «gaming station» της Huawei έρχεται με Ultra OLED display στις 7.2 ίντσες (2440×1080 pixels, 18:7:9 aspect ratio, 87.83% screen-to-body ratio), Kirin 980 chipset που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του mobile A.I., triple camera setup με την σφραγίδα της Leica, ενώ θα διαθέτει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, όπως επίσης και αρκετά από τα τεχνολογικά features της νέας ναυαρχίδας Mate 20.

    Huawei-Mate20X-6

    To gaming phone της Huawei φέρει ειδικό σύστημα ψύξης από γραφένιο, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι όλα βαίνουν ομαλώς, ακόμη και ύστερα από μεγάλη «καταπόνηση» της CPU και της GPU. Επιπλέον, ένα στοιχείο στο οποίο η Huawei έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο Mate20 X δεν είναι άλλο από την τεράστια αυτονομία του, καθώς το gaming phone της Huawei διαθέτει μπαταρία στα 5000mAh. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς ο κινεζικός κολοσσός παρουσίασε και ένα Stylus το οποίο θα συνεργάζεται με το Mate20 X αλλά και ένα πολύ ιδιαίτερο από άποψη design, controller, το οποίο θα προσαρμόζεται στην αριστερή πλευρά της συσκευής (plug and play), θα διαθέτει αναλογικό μοχλό και D-Pad και αν μη τι άλλο θα δίνει τη δυνατότητα στους φανατικούς φίλους του mobile gaming να απολαύσουν το παιχνίδι τους… the way its meant to be played!

    Huawei-Mate20X-10

    Το Mate20 X θα κάνει την εμφάνιση του στις 26 Οκτωβρίου, θα στοιχίζει 899 ευρώ και ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν θα κυκλοφορήσει τελικά και στη χώρα μας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles