20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Hunter Schafer: Στο cast του Hunger Games η πρωταγωνίστρια του “Euphoria”

    Η πρωταγωνίστρια του “Euphoria” Hunter Schafer εντάχθηκε στο cast της επερχόμενης ταινίας της Lionsgate “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes.”

    Η Schafer θα υποδυθεί την Tigris Snow, ξαδέρφη και έμπιστη του Coriolanus Snow (Blyth), ο οποίος, όπως γνωρίζουν οι fans του “Hunger Games”, θα ωριμάσει σε βασικό ρυθμιστή του δυστοπικού κόσμου των βιβλίων και των ταινιών. Η ταινία “The Ballad of Songbirds and Snakes” θα πραγματοποιήσει πρεμιέρα στον κινηματογράφο στις 17 Νοεμβρίου 2023.

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε από τη σύνοψη της ταινίας, το The Ballad of Songbirds and Snakes διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες της Katniss Everdeen και επικεντρώνεται στον νεαρό Coriolanus Snow, ο οποίος γίνεται τελικά ο “τύραννος” της Panem. Ωστόσο, στο The Ballad of Songbirds and Snakes εκείνος ούτε “γαβγίζει” ούτε “δαγκώνει”. Ως ένας 18χρονος, ο Snow επιλέγεται να γίνει μέντορας της Lucy Gray Baird, ενός κοριτσιού από τη φτωχική District 12, κατά τη διάρκεια των 10ων Αγώνων Πείνας.

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles