23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η LG OLED εντυπωσιάζει στο Frieze Seoul καθώς συνεχίζεται το “OLED ART World Tour”

    Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την απίστευτη ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων OLED της εταιρείας και τις συναρπαστικές, νέες δυνατότητες καλλιτεχνικής έκφρασης καθώς το έργο LG OLED ART έρχεται στο Frieze Seoul (2-5 Σεπτεμβρίου). Από την ίδρυση του έργου LG OLED ART, η LG έχει δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου συνέργεια με πολλούς καλλιτέχνες παγκοσμίως, χτίζοντας μια νέα τάση στον κόσμο της τέχνης και της τεχνολογίας και οι τηλεοράσεις OLED της εταιρείας γίνονται τέλειοι ψηφιακοί καμβάδες για αξέχαστες συνεργασίες στον κόσμο της τέχνης.

    Σαν μέρος του LG OLED ART project, το OLED ART World Tour, το οποίο έχει επισκεφθεί διάφορες χώρες συμπεριλαμβανομένων των Νέα Υόρκης, Λονδίνο, Βενετία και τη Βασιλεία στην Ελβετία, συνεχίζει το εμπνευσμένο, διεθνές ταξίδι της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στο Frieze Seoul.

    Οι τηλεοράσεις OLED της LG έχουν εμφανιστεί σε έργα πολλών καλλιτεχνών υψηλού κύρους και έχουν εκτεθεί σε κορυφαίες γκαλερί και γνωστές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις παγκοσμίως. Ο επόμενος σταθμός της OLED ART World Tour θα είναι το Frieze Seoul, που θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που το Frieze θα λάβει χώρα στην Ασία – και τη δεύτερη φορά που η LG θα συνεργαστεί με τον αξιότιμο Βρετανο-Ινδό καλλιτέχνη, Anish Kapoor.

    Όπως και κατά τη διάρκεια του Art Basel 2022 τον Ιούνιο, η βιωματική ψηφιακή τέχνη του Kapoor θα παρουσιαστεί στην εντυπωσιακή LG SIGNATURE OLED R στο Frieze Seoul. Τα μαγευτικά ψηφιακά έργα του Kapoor – τα οποία διαθέτουν τρισδιάστατα, αφηρημένα σχήματα με αργά μεταβαλλόμενα και υπέροχα κορεσμένα χρώματα – εναρμονίζονται τέλεια με την άψογη ποιότητα εικόνας της LG OLED και τη μοναδική μορφή της μίας και μοναδικής rollable τηλεόρασης της εταιρείας, προσφέροντας κάτι εξαιρετικό για τους λάτρεις της τέχνης στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας.

    Και, ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας LG-Kapoor, η LG SIGNATURE OLED R Anish Kapoor Edition θα εκτεθεί επίσης κατά τη διάρκεια του Frieze. Το αποκλειστικό μοντέλο ειδικής έκδοσης περιλαμβάνει το έργο τέχνης του Kapoor και συνοδεύεται από ένα αριθμημένο πιστοποιητικό και την υπογραφή του καλλιτέχνη.

    Η LG συνεργάστηκε επίσης με τον διαπρεπή Αμερικανό γλύπτη Barry X Ball, ο οποίος θα παρουσιάσει το πρώτο του έργο τέχνης NFT στην εκδήλωση. Γνωστός για την παραγωγή εντυπωσιακών γλυπτών που συνδυάζουν το σύγχρονο και το κλασικό, ο Ball έχει μεταμορφώσει ορισμένες από τις φυσικές του δημιουργίες σε τρισδιάστατες ψηφιακές εικόνες με απίστευτες λεπτομέρειες και «επιφάνειες» που σχεδόν μπορεί κανείς να νιώσει.

    Οι επισκέπτες του Frieze Seoul μπορούν να θαυμάσουν τα γλυπτά έργα τέχνης NFT του καλλιτέχνη στις υπερσύγχρονες τηλεοράσεις OLED evo της LG, οι οποίες αναπαράγουν με ακρίβεια τις υφές και τα χρώματα των υλικών – συμπεριλαμβανομένων των πολύτιμων μετάλλων και των πολύτιμων λίθων – που χρησιμοποιούνται στα αυθεντικά γλυπτά του Ball. Προσφέροντας υψηλότερη φωτεινότητα, ευκρίνεια και λεπτομέρεια, η LG OLED evo προσφέρει εξαιρετικά ζωντανές εικόνες που ουσιαστικά ξεπηδούν από την οθόνη.

    Μεταξύ των προηγμένων τηλεοράσεων της εταιρείας που παρουσιάζουν έργα τέχνης στο Frieze Seoul είναι οι κομψές LG OLED Objet Collection Easel και LG OLED Objet Collection Posé. Τα δύο εντυπωσιακά μοντέλα αποτελούν μέρος της τελευταίας καινοτόμου σειράς lifestyle τηλεοράσεων OLED της LG. Ιδανικές για τη προσθήκη – και την προβολή – έργων τέχνης, η Easel και η Posé δείχνουν σαν στο σπίτι στις πιο εκλεπτυσμένες γκαλερί και μουσεία τέχνης.

    Η LG συνεχίζει να προσφέρει εμπλουτισμένες καλλιτεχνικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας αποκλειστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις που καθιστούν σαφή την εγγενή σύνδεση και την αναμφισβήτητη αρμονία μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας. Το project της OLED ART συνεχίζει να παράγει αξέχαστες συνεργασίες καλλιτεχνών που συμβάλλουν στη διεύρυνση του ορισμού της τέχνης, παρέχοντας παράλληλα εμπνευσμένες, νέες εμπειρίες στους πελάτες.

    Στο Frieze Seoul, η LG θα τιμήσει και πάλι τη δέσμευσή της να αναβαθμίσει την τέχνη και τον τρόπο ζωής μέσω της αυτοφωτιζόμενης ποιότητας εικόνας των απαράμιλλων τηλεοράσεων OLED της. Κάθε ψηφιακό έργο τέχνης που ζωντανεύει η LG OLED θα ανέβει στο website του project κατά την αποκάλυψή τους, έτσι ώστε οι λάτρεις της τέχνης και οι λάτρεις της OLED σε όλο τον κόσμο να μπορούν να το απολαύσουν οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles