18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Ξαναγράφει… ιστορία με το Diablo 4 η Blizzard – Ρεκόρ πωλήσεων και 2 expansions στα “σκαριά”

    Μετά από μακρά αναμονή ετών, το Diablo 4 κυκλοφόρησε επίσημα στην παγκόσμια αγορά και ήταν αναμενόμενο να σπάσει μερικά ρεκόρ όσον αφορά τις πωλήσεις. Το επίσημο λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε εχθές, 6 Ιουνίου, όσοι όμως πλήρωσαν κάτι παραπάνω μπόρεσαν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο νέο τίτλο της Blizzard μερικά εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

    Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες από την εταιρεία, το Diablo 4 αποτελεί το παιχνίδι με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία της Blizzard. Μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες κατάφερε να πετύχει απίστευτες pre-launch πωλήσεις αντιτύπων, τόσο σε κονσόλες όσο και σε PC. Το Diablo 4 έχει παιχτεί μέχρι στιγμής πάνω από 93 εκατ. ώρες, γεγονός για το οποίο δικαίως η Blizzard μπορεί να είναι περήφανη. Παρόλα αυτά, η εταιρεία δεν αποκάλυψε ακριβώς πόσα αντίτυπα έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα σε όλες τις πλατφόρμες παγκοσμίως. Παράλληλα, δεν είναι εύκολο το παιχνίδι να συγκριθεί με άλλα λανσαρίσματα της Blizzard, αφού το Diablo 4 πωλείται σε premium τιμή, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, όπως το Overwatch 2.

    Ωστόσο, η παράμετρος αυτή δεν ακυρώνει την επιτυχία του video game, καθώς οι θετικές κριτικές από καταστήματα σε όλο τον κόσμο έχουν αναμφίβολα ενισχύσει τις πωλήσεις του τίτλου της Blizzard, όπως και ο ενθουσιασμός που μεταδίδεται από στόμα σε στόμα από παίκτες που εξασφάλισαν early access. Σημειώνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει ήδη δύο expansions, παρά το γεγονός ότι το Diablo 4 μετρά μόλις μερικά 24ωρα κυκλοφορίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρώνει στο Steam τo Street Fighter 6

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles