23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μπαίνει στη μάχη ο Dwayne Johnson στο νέο trailer του «Black Adam»

    Στις 21 Οκτωβρίου αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία από το σύμπαν της DC με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson «Black Adam». Είναι λογικό τα trailers να πέφτουν «βροχή» αυτή την περίοδο, σε μια προσπάθεια να πείσει η Warner Bros. όλο και περισσότερους θεατές να σπεύσουν στον κινηματογράφο και να πάρουν μέρος σε μια πολλά υποσχόμενη περιπέτεια.

    Στο νέο video που βγήκε στον αέρα, ο αντι-ήρωας μάχεται εναντίον όλη της Justice Society και τα πλάνα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αρκετά εντυπωσιακά. Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας, «σχεδόν 5.000 χρόνια αφού του δόθηκαν οι πανίσχυρες δυνάμεις των αρχαίων θεών, ο Black Adam ελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του και είναι έτοιμος να αποδώσει δικαιοσύνη στον σύγχρονο κόσμο, όπως αυτός νομίζει».

    To Black Adam είναι ένα από τα μεγαλύτερα superhero projects των τελευταίων ετών για την DC και την Warner και σίγουρα οι DC fans το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία. Εκτός από τον Dwayne Johnson στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην ταινία παίζουν επίσης οι Aldis Hodge ως Hawkman, Noah Centineo στο ρόλο του Atom Smasher, Pierce Brosnan ως Dr. Fate και Quintessa Swindell ως Cyclone. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Rory Haines και Sohrab Noshirvani.

    Διαβάστε επίσης:

    Deadpool 3: Επιστρέφει ο Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles