18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    “No time to die”: “Εκτοξεύτηκαν” οι εισπράξεις στα 119 εκατ. δολάρια

    Μετά από αρκετές αναβολές, η τελευταία ταινία του James Bond “No time to die” με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ είναι επιτέλους στις αίθουσες, καταρρίπτοντας εν μέσω πανδημίας το ρεκόρ στο Box Office. Η ταινία έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Λονδίνο πριν από λίγες μέρες. Μέχρι στιγμής οι εισπράξεις της από τα εισιτήρια ανέρχονται στα 119 εκατομμύρια δολάρια στις 54 αγορές που προβάλλεται. Σίγουρα, η προσέλευση του κοινού στις κινηματογραφικές αίθουσες, για να παρακολουθήσουν την τελευταία περιπέτεια του πράκτορα 007, θυμίζει εποχές προ κορονοϊού.

    26 εκατομμύρια λίρες τις τέσσερις πρώτες ημέρες

    Σε χώρες όπως η Βρετανία και η Ιρλανδία, μέσα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων ημερών, οι εισπράξεις έφτασαν τα 26 εκατομμύρια λίρες. Μέχρι σήμερα, οι ταινίες Skyfall και το Spectre θεωρούνταν οι μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του συγκεκριμένου franchise στη Βρετανία. Όμως το «No time to die» με αυτά τα δεδομένα θα “σκαρφαλώσει” στην κορυφή.

    Εισπράξεις στα επίπεδα του Skyfall

    Όσον αφορά την παγκόσμια αγορά, το No Time to Die βρίσκεται στα ίδια επίπεδα με το Skyfall, που κέρδισε 1,1 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Όμως, είναι κατά 17% πίσω από το Spectre, που έβγαλε 880 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

    Διαβάστε επίσης:

    ‘Venom: Let There Be Carnage’: Άνοιγμα $90 εκατομμυρίων – Ρεκόρ για την εποχή της πανδημίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles