18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Νωρίτερα θα έρθει στις αίθουσες η ταινία «The Flash» με τον Ezra Miller

    Μια καλή χρονιά ήταν το 2022 για τη DC, αφού ταινίες όπως τα The Batman και Black Adam κυριάρχησαν στο φετινό box office. Το 2023 όμως αναμένεται να είναι μια ακόμα πιο εντυπωσιακή χρονιά, αφού θα έχουμε σημαντικές επιστροφές μερικών από τους πιο δημοφιλείς ήρωες του σύμπαντος. Στο επίκεντρο της Warner Bros είναι η ταινία «The Flash», που είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου 2023.


    Οι fans όμως μάλλον θα χαρούν διότι η νέα περιπέτεια με τον Ezra Miller αλλάζει ημερομηνία και θα κυκλοφορήσει μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 16 Ιουνίου 2023. Η αλλαγή έγινε λογικά για να αποφευχθεί η ταυτόχρονη πρεμιέρα με το “Indiana Jones and the Dial of Destiny”.
    Η ταινία The Flash έχει συναντήσει αρκετά εμπόδια τα τελευταία χρόνια. Eίχε προγραμματιστεί αρχικά να κυκλοφορήσει το 2018, προτού να ξεκινήσουν οι συνεχείς αναβολές. Η πανδημία βέβαια δημιούργησε νέες προκλήσεις, οι οποίες γιγαντώθηκαν τον Αύγουστο 2022, όταν ο Ezra Miller άρχισε να έχει προβλήματα με το νόμο. Σημειώνεται ότι ο Miller βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες βιαιοπραγίας, ψυχολογικού εκφοβισμού και άλλες μορφές ανάρμοστης συμπεριφοράς σε τρεις πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ η πιο πρόσφατη κατηγορία έρχεται από τον δικηγόρο Chase Iron Eyes και την σύζυγό του, Sara Jumping Eagle, οι οποίοι έκαναν ασφαλιστικά μέτρα για το παιδί τους, το 18χρονο Tokata Iron Eyes.

    Διαβάστε επίσης:

    Call of Duty στο Nintendo Switch υπόσχεται η Microsoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles