20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Παραιτήθηκε ο Γουίλ Σμιθ από την Ακαδημία των Όσκαρ

    Από τη βραδιά της απονομής των βραβείων Όσκαρ και μετά, όλος ο πλανήτης ασχολείται με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, αλλά και τις συνέπειες που καλείται τώρα να αντιμετωπίσει ο δημοφιλής ηθοποιός.

    Ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό την περασμένη Κυριακή, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.

    Τι ανέφερε ο ηθοποιός:

    «Οι πράξεις μου κατά την 94η τελετή των Όσκαρ ήταν σοκαριστικές, αλγεινές και ασυγχώρητες», έγραψε ο Σμιθ σε αυτό το κείμενο που μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης.

    «Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Κρις, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», συνέχισε ο 53χρονος ηθοποιός.

    «Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Με ψεύτικα σενάρια στρέφει το κοινό εναντίον του TikTok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles