20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    “Πάτωσε” στο box office το The Flash – Απογοητευτικά τα πρώτα στοιχεία

    Την προηγούμενη εβδομάδα, το The Flash έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι γεγονός ότι κανείς δεν περίμενε ότι η big-budget superhero ταινία θα φέρει απογοητευτικές εισπράξεις στα ταμεία. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στις 3 πρώτες μέρες προβολής στις ΗΠΑ έφερε μόλις 55 εκατ. δολάρια, ενώ τα νούμερα από τις λοιπές αγορές δεν είναι καλύτερα.

    Η ταινία έφερε 75 εκατ. δολάρια στις λοιπές 79 αγορές του εξωτερικού. Επομένως μιλάμε για παγκόσμιο ντεμπούτο της τάξεως των 139 εκατ. δολαρίων. Συγκριτικά, το Batman v. Superman: Dawn of Justice έκανε 422 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο ντεμπούτο του και το περσινό Black Adam απέφερε 140 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να θεωρηθεί εισπρακτική επιτυχία. Το Flash κόστισε 200 εκατ, δολάρια για να παραχθεί (μείον τα 100 εκατ. δολάρια που δαπανήθηκαν για μάρκετινγκ), πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνει περίπου 600 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

    Αλλά αυτό που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο απογοητευτική είναι ότι η Warner Bros. έχει στηρίξει αρκετά αυτή την ταινία, της οποίας η παραγωγή συνδέθηκε με αρκετά παρασκήνια…δράματος, όπως ο κακός τύπος που έφεραν τα προσωπικά προβλήματα του πρωταγωνιστή Ezra Miller στο έργο. Ο Miller δεν ήταν διαθέσιμος για αλληλεπιδράσεις στα μέσα ενημέρωσης τις εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία, αλλά έκανε μια εμφάνιση στην πρεμιέρα του κόκκινου χαλιού. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας από τους πολλούς λόγους για το απογοητευτικό ντεμπούτο της ταινίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Lies of P: Νέο 9λεπτο gameplay trailer για το πολυσυζητημένο action RPG

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles