20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Πως είναι να τρακάρεις με 300 χλμ/ώρα; Δες τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου

    Το ατύχημα που βλέπεις έγινε σε Γερμανική Autobahn, δηλαδή σε έναν από τους ελάχιστους δρόμους στον πλανήτη χωρίς όρια ταχύτητας. Μην κοιτάς που εμείς αυθαίρετα έχουμε επεκτείνει το σχετκό προνόμιο και στην ελεεινή (sic) ελληνική οδοποιία…

    Παρόλα αυτά και επειδή ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν οι άνθρωποι που κινούνται γύρω σου, η “στραβή” μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη γωνιά. Και κάπως έτσι ο 60χρόνος οδηγός μιας BMW M5 (F10) χωρίς κόφτη, που έτρεχε με 300 στην Autobahn έκανε ελιγμό για να αποφύγει το προπορευόμενο όχημα που αποφάσισε να αλλάξει, στο ξαφνικό, λωρίδα. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάει τη μπαριέρα και μετά από μερικές τούμπες να βρεθεί “παρκαρισμένος” στο αντίθετο ρεύμα. Το καλύτερο όλων (που μάλλον δεν είναι αποκλειστικό ελληνικό προνόμιο), ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, δείγμα της ταπεινοφροσύνης και του σεβασμού στον συνάνθρωπο – γιατί καλώς ή κακώς όλοι σκέφτονται ότι αυτό “δεν θα συμβεί ποτέ σε εμένα”.

    Η ουσία είναι ότι τόσο ο εξηντάρης, όσο και ο εικοσάχρονος συνοδηγός του, μαζί με το σκύλο που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, επέζησαν. Όχι πως βγήκαν αλώβητοι από το ατύχημα. Όπως και να έχει το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να παίζεις ποτέ τη ζωή σου κορώνα γράμματα. Ακόμη και αν οδηγείς Μ5.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles