18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Squid Game: Ολική μεταμόρφωση για τον παίκτη 456 στη 2η σεζόν

    Η σειρά Squid Game έκανε πρεμιέρα το Σεπτέμβριο του 2021, καθηλώνοντας εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως μπροστά στην οθόνη. Η νοτιοκορεάτικη παραγωγή έφερε κάτι διαφορετικό στο.. τραπέζι, αφού κατάφερε να μετατρέψει μερικά αθώα παιδικά παιχνίδια σε απόλυτο εφιάλτη. Η σειρά πήρε κατευθείαν το πράσινο φως για 2η σεζόν, για την οποία όμως προς το παρόν δε γνωρίζουμε και πολλά.

    Σε πρόσφατη όμως συνέντευξή του, ο εξαιρετικά δημοφιλής πλέον Lee Jung-jae, που υποδύεται τον παίκτη 456, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις που αφορούν την εξέλιξη του χαρακτήρα του στο 2ο κύκλο. Ο Gi Hun ξεκινά με εθισμό στο τζόγο, πολλά χρέη και φαίνεται σαν κακός πατέρας και σύζυγος. Παράλληλα όμως, είναι ευγενικός και προσπαθεί να διατηρήσει την ανθρωπιά του ακόμα και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Στη διάρκεια του Squid Game, ο χαρακτήρας παίρνει αρκετές αμφιλεγόμενες ηθικά αποφάσεις που τον οδηγούν στη νίκη, κάτι που μάλλον θα τον επηρεάσει ριζικά.

    Σύμφωνα με τον Jung-jae, ο ήρωας στη 2η σεζόν αλλάζει και μάλιστα δραματικά. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι θα εξερευνήσει τη σκοτεινή πλευρά του παίκτη 456, αφού θα έχουμε ολική μεταμόρφωση. Τα βίαια παιχνίδια και η αποκάλυψη του παρασκηνίου τους θα έχουν βαθιά επίδραση στην ψυχοσύνθεσή του, αφού δε θα επηρεάσουν μόνο τα… μαλλιά του αλλά και όλη του τη φύση. Μετά τη νίκη, θα γίνει ένας πολύ πλούσιος άντρας και δεν αποκλείεται να τον δούμε να διαφθείρεται και από το χρήμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Money Heist: Korea part 2: Νέα επεισόδια στις 9 Δεκεμβρίου (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles