23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Startup Live Cyprus: Ολοκλήρωσε τις εργασίες του με νικήτριες ομάδες τις Materics, Peakkin, 11 pets, Nutreat, Kinderella και Health Throne

    Startup Live Cyprus

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγες μέρες, η εκδήλωση Startup Live Cyprus που φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Όπως είναι γνωστό, το STARTUP Live Cyprus, είναι μια τριήμερη εκδήλωση κατά την οποία νέοι, επιχειρηματίες, φοιτητές και επιστήμονες διαγωνίζονται, με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων  με στόχο τη μετατροπή μιας ιδέας τους σε επιχειρηματική ευκαιρία. Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 140 άτομα από την Κύπρο, την Ελλάδα, το Λίβανο, την Αίγυπτο, τη Παλαιστίνη, την Ιορδανία και την Τυνησία, τα οποία με την βοήθεια εμπειρογνωμόνων, εργάστηκαν χωρισμένα σε ομάδες, με στόχο την μετατροπή της ιδέας τους σε πράξη.

    Νικητές του φετινού Startup Live Cyprus είναι οι: Materics, Peakkin, 11 pets, Nutreat, Kinderella και Health Throne. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ΜΤΝ και η Τράπεζα Κύπρου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πανευρωπαϊκός θεσμός STARTUP Live κατά τα τελευταία πέντε χρόνια έχει παρουσία σε 61 πόλεις, 20 ευρωπαϊκών χωρών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles