18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier»

    Με έναν ξεχωριστό τρόπο η Θεσσαλονίκη έχει καταφέρει να αυξήσει τα έσοδά της το τελευταίο διάστημα, αφού η πόλη έχει μετατραπεί αρκετές φορές σε κινηματογραφικό πλατό για χολιγουντιανές παραγωγές. Ένα τεράστιο όνομα του διεθνούς κινηματογράφου φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη, ο μεγάλος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Tin Soldier».

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παραγωγή, που περιλαμβάνει κι άλλα ηχηρά ονόματα όπως οι Τζέιμι Φοξ και ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ Ίστγουντ, θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στη Δράμα. Γυρίσματα θα γίνουν επίσης στο φράγμα της Θέρμης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη και στα στούντιο της Millennium στη Θέρμη. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι της πόλης παρατηρούσαν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο έκπληκτοι να κάνει την εμφάνισή του στην πλατεία της ΧΑΝΘ για τα γυρίσματα ταινίας, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουλίου.

    Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγους μήνες είδαμε να γυρίζεται η ταινία «The Bricklayer» με τον Aaron Eckhart, ενώ είχαν προηγηθεί οι Expendables και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Ώρα για τρελές πτήσεις με το Top Gun: Maverick (digitallife.gr)

     

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles