23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Storyteller: Ένα hot indie game έρχεται στο Netflix

    Το Storyteller είναι ένα παιχνίδι για τη γραφή, τους γρίφους λέξεων και τις διεστραμμένες ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας μόνο και μόνο για να περάσουμε τη μέρα. Θα μπορεί να παιχτεί σε Android και iOS μέσω Netflix στις 26 Σεπτεμβρίου. Το Storyteller εκδίδεται από την Annapurna Interactive και έφτασε στο Switch και το PC στις 23 Μαρτίου, αφού πέρασε πάνω από μια δεκαετία στην ανάπτυξη.

    Ο δημιουργός Daniel Benmergui ανακοίνωσε το Storyteller το 2011 και ένα prototype του παιχνιδιού κέρδισε το βραβείο Nuovo για την καινοτομία του στο Game Developers Conference το 2012. Μετά από αυτό, ο Benmergui σταμάτησε να εργάζεται στο Storyteller για μερικά χρόνια, αλλά τελικά βρήκε έναν εκδοτικό συνεργάτη για το παιχνίδι του στην Annapurna. Στο Storyteller, οι παίκτες συνθέτουν αφηγηματικά τόξα χρησιμοποιώντας δομικά στοιχεία σε στυλ κόμικς, αλλάζοντας τις ζωές, τους θανάτους, τα ειδύλλια και τις προδοσίες των μεσαιωνικών χαρακτήρων στη διαδικασία. Είναι μια χαλαρωτική, εκπληκτική και συχνά διασκεδαστική εμπειρία που συλλαμβάνει τον παραλογισμό της διαδικασίας δημιουργικής γραφής.

    Όταν το Storyteller κυκλοφορήσει σε iOS και Android το Σεπτέμβριο, θα συνοδεύεται από δωρεάν DLC που προσφέρει νέες ιστορίες για τους παίκτες. Αυτό το επιπλέον περιεχόμενο θα έρθει ταυτόχρονα στο Switch και στον υπολογιστή, επίσης δωρεάν.

    Η συνεργασία του Netflix είναι σημαντική για το Storyteller και πολλά άλλα indie παιχνίδια αυτή τη στιγμή. Το Netflix αναπτύσσει γρήγορα το ρόστερ των παιχνιδιών για κινητά, τα οποία είναι δωρεάν για οποιονδήποτε έχει συνδρομή. Σχεδιάζει να έχει σχεδόν 100 τίτλους στη βιβλιοθήκη του μέχρι το τέλος του έτους. Ήδη, το Netflix έχει φέρει τα Kentucky Route Zero, Oxenfree, Spiritfarer, Into the Breach, Moonlighter, Laya’s Horizon, TMNT: Shredder’s Revenge, Valiant Hearts: Coming Home και άλλα αξιοσημείωτα ονόματα σε iOS και Android.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles