23.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    The Rings of Power: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν

    Μπορεί ακόμα να μην έχουμε δει το μεγάλο finale της σειράς «The Rings of Power», αφού ο πρώτος κύκλος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Ωστόσο, είναι πλέον επίσημο ότι η Amazon ξεκίνησε τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν.

    Η παραγωγή ξεκίνησε τις εργασίες της χτες στο Λονδίνο, στο Bray Studios, είδηση που έγινε γνωστή αμέσως μετά την ανακοίνωση των επίσημων στοιχείων τηλεθέασης για τις σειρές του Prime Video της Nielsen και δείχνουν το Rings of Power στην κορυφή των streaming charts.

    Η 1η σεζόν γυρίστηκε στη Νέα Ζηλανδία σε 18 μήνες μέσα στην πανδημία, όμως για τα 8 επεισόδια της επόμενης σειράς η παραγωγή επέλεξε το Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή είναι πιο οικονομικό και η εταιρεία διαθέτει δικό της studio εκεί.

    Στο cast της σειράς περιλαμβάνονται οι Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani. Η παραγωγή ανακοίνωσε επίσης την είσοδο του νέου χαρακτήρα Círdan, που αποτελεί ένα από τα πιο ηλικιωμένα και σοφά ξωτικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το trailer για τη 2η σεζόν του Barbarians

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles