18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Το Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Wednesday

    Μπορεί το Netflix να βασίστηκε σε μια… δοκιμασμένη συνταγή, όμως η πρώτη σεζόν του Wednesday στέφθηκε από επιτυχία. Οι fans είναι πολλοί και αναμένουν με ανυπομονησία τη 2η σεζόν, για την οποία έχουμε επιτέλους νέα μετά από αρκετό καιρό.

    Πιο αναλυτικά, η γνωστή σειρά με πρωταγωνίστρια τη Jenna Ortega στο ρόλο της Wednesday Adams, πήρε το πράσινο φως για τη συνέχειά της τον περασμένο Ιανουάριο, μετά το επιτυχές ντεμπούτο στην πλατφόρμα.

    Πλέον γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν, αφού πριν από μερικές ώρες αποκαλύφθηκε ότι το συνεργείο πιάνει ξανά… δουλειά τον Απρίλιο του 2024.

    Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι το show αλλάζει τοποθεσία, καθώς η 2η σεζόν θα γυριστεί στην  Ιρλανδία και όχι στην Ρουμανία, όπου πραγματοποιήθηκε η παραγωγή της 1ης σεζόν.  Στον προηγούμενο κύκλο, εκτός από τη Jenna Ortega, το καστ συμπλήρωσαν οι Gwendoline Christie, Jamie McShane, Percy Hynes White, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday, Naomi J. Ogawa, Moosa Mostafa, Georgie Farmer, Riki Lindhome και Christina Ricci.

    Αναμένονται προσεχώς περισσότερες πληροφορίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Terminator επιστρέφει με νέα anime σειρά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles