20.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    TP-LINK και Google συνεργάζονται για το OnHub: Ένα νέο Router για Wi-Fi καινούργιας τεχνολογίας!

    OnHub_on_counter_with_family_in_background.0

    Γνωρίζοντας ότι μια η σύνδεση στο Internet θα πρέπει να είναι απλή, εύκολη και αξιόπιστη, η ΤP-LINK και Google συνεργάσθηκαν και παρουσίασαν πρόσφατα μια έξυπνη και αποτελεσματική λύση Wi-Fi με την ονομασία OnHub! Συγκεκριμένα το OnHub είναι ένας Router που έχει την «ικανότητα» να ψάχνει αυτόματα για το πιο ισχυρό σήμα και να το μοιράζει ανάλογα μέσα στο χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας γραφείου. Μπορεί επίσης να θέσει σε προτεραιότητα κάποια συσκευή που είναι στην εμβέλεια του, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να παρακολουθήσει κανείς μία διαδικτυακή εκπομπή χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις.

    Επιπρόσθετα, το OnHub συνοδεύεται από την εφαρμογή Google On app για Android και iOS, η οποία παρουσιάζει το bandwidth που χρησιμοποιούν όλες οι τυχόν συσκευές σας, κάνει διάγνωση σφαλμάτων και τυχόν προβλημάτων, ενώ παρουσιάζει με ευκολία το password για το δίκτυο ώστε να μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με άλλους χρήστες.

    Zoomed_out_device_on_counter.0

    Το OnHub έρχεται με 13 ενσωματωμένες κυκλικές κεραίες και το σχήμα του είναι κατά τι κυλινδρικό. Προσφέρει επίσης υποστήριξη για 802.11ac και 5GHz Wi-Fi, όπως επίσης και για το Bluetooth Smart Ready ή το Weave. Το προϊόν είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο από το δίκτυο μεταπωλητών της Asbis.

    «Βασιζόμαστε στην σύνδεση Wi-Fi, περισσότερο από ποτέ, και πρέπει να λειτουργεί καλά για να κάνει όλα τα πράγματα που καθημερινά xρειαζόμαστε χωρίς καθυστερήσεις η διακοπές», δήλωσε ο κος Λεύκιος Θεοδοσίου γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean. «Το TP-LINK OnHub, προσφέρει μια εμπειρία καλύτερη είναι πιο ισχυρό και εύκολο στη χρήση Wi-Fi».

    https://www.youtube.com/watch?v=HNnfHP7VDP8

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles