23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Το κορυφαίο action platform “Stray” έρχεται τον Αύγουστο στο Xbox

    Το Stray αποτελεί ένα παιχνίδι που κατάφερε να μας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Η “γατίσια” ζωή έλαβε αρκετές θετικές κριτικές, αφού πρόκειται για ένα video game με ρεαλιστικές απεικονίσεις γατών, χαλαρωτικό gameplay και πολύ όμορφα visuals. Αυτό είχε ως συνέπεια να αποτελέσει ένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδι για PC το 2022 και να αποκτήσει “ορκισμένους” fans παγκοσμίως.

    Οι κάτοχοι Xbox είχαν βάλει για καιρό στο… μάτι το Stray. Δυστυχώς όμως, ο τίτλος ήταν αποκλειστικός για PlayStation και PC. Πλέον, ήρθε η στιγμή και για τους υπόλοιπους παίκτες να “μεταμορφωθούν” σε γάτες, καθώς η Annapurna Interactive αποκάλυψε ότι το παιχνίδι σύντομα καταφθάνει και στο Xbox.

    Πιο αναλυτικά, το καλύτερο “play-as-a-cat” game του PlayStation αποκτά καινούρια πλατφόρμα. Το λανσάρισμα του Stray πραγματοποιήθηκε πέρσι ως αποκλειστικό σε PC και PlayStation, για ένα συγκεκριμένο όμως χρονικό διάστημα. Όπως ανακοίνωσε η Annapurna Interactive, το Stray έρχεται στο Xbox One και Series X/S στις 10 Αυγούστου.

    Σημειώνεται ότι στο Stray οι gamers ελέγχουν μια αδέσποτη γατούλα, η οποία μακριά από το σπίτι της καλείται να επιβιώσει, να αποδράσει από μία ρομποτική πόλη, αλλά και να ξεκλειδώσει τα μυστήρια που κρύβει μια αρχέγονη δύναμη. Οι παίκτες θα πρέπει να βασιστούν στα «γατίσια» skills τους για να περιηγηθούν στον κόσμο του παιχνιδιού, επιλύοντας puzzles, ενώ ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα είναι o open-world κόσμος του.

    Διαβάστε επίσης:

    Έπος! Zuckerberg και Musk παλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως σε δωρεάν video game (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles