23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Stephen Elop στην WSJ: Τα νέα Nokia Lumia Windows Phone 8 θα φέρουν “επανάσταση”

    Λίγες ώρες πριν το μεγάλο event στη Νέα Υόρκη για την ανακοίνωση των Lumia 920 & 820, των νέων Windows Phone 8 της Nokia, ο CEO της εταιρείας, Stephen Elop, έδωσε συνέντευξη στη WSJ και αναφέρθηκε στις πολυαναμενόμενες προτάσεις των Φινλανδών.

    Στη συνέντευξη ο Elop ανέφερε ότι η Nokia και η Microsoft πρέπει να καθιερώσουν τα Windows Phone ως το “τρίτο βιώσιμο οικοσύστημα”, καθώς η Google και η Apple είναι ήδη πολύ ισχυρές. “Υπογράμμισε”, μάλιστα, το μοναδικό παρελθόν της Nokia ως μία ευκαιρία να διαφοροποιηθεί από τους άλλους Windows Phone 8 κατασκευαστές, όπως η Samsung ή η HTC.

    “Αυτό που θα δείτε με την παρουσίαση της επόμενης γενιάς συσκευών μας, σήμερα, δεν είναι είναι μόνο η ενσωμάτωση των Windows Phone 8, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι οι κατασκευαστές, αλλά κάτι πολύ ξεκάθαρο, δυνατότητες στις νέες συσκευές της Nokia που δε θα δείτε πουθενά αλλού. Χωρίς να σας πω πολλά πριν τη βραδιά αυτή, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που θα τα επιδείξουμε”.

    Αυτό είναι, σύμφωνα με τις διαρροές, το νέο Lumia 920

    Ο Stephen Elop, μάλιστα, ρωτήθηκε για το πώς θα σταθεί το νέο line up της Nokia απέναντι στο νέο iPhone 5 που ανακοινώνεται και αυτό σε μερικές ημέρες, αναφέροντας σχετικά ότι οι νέες εμπειρίες που ενσωματώνονται στις νέες προτάσεις των Φινλανδών θα είναι άκρως καινοτόμες.

    “Έτσι κάποια από τα πράγματα που θα δείτε αύριο θα σας κάνουν να αναφωνήσετε πως… ουάου… αυτά πρέπει να ετοιμάζονται χρόνια, είναι μία θαυμάσια δουλειά. Είναι το είδος των πραγμάτων για τα οποία ήταν πάντα γνωστή η Nοkia και χρειαζόμαστε να έχουμε περισσότερα από αυτά εκεί έξω” ολοκληρώνει ο Stephen Elop, που είναι ολοφάνερο ότι πιστεύει πολύ στις νέες συσκευές της εταιρείας και φιλοδοξεί ότι θα κάνουν τη “μεγάλη διαφορά”. Θα το διαπιστώσουμε σε μερικές ώρες καθώς το event ξεκινά στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος…

    Πηγή: TNW

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles